Saturday 18 October 2014

Ärsyttävät Ihmistyypit.

Okei..hassua, mut mun on taas pakko tuoda esille asioita, jotka ärsyttää ihmisissä. Mutta oon aivan varma että tässä tulee heitä, keitä teidänkin tuttavapiirissä kulkee. Tästä postauksesta saattaa löytyä samoja ihmistyyppejä kuin Kaikenkarvaiset Facebookpäivittelijät. Mun täytyy tehdä postaus jostain vähän positiivisemmasta asiasta, mulle saa heittää ideoita edelleen! :)

Eli tässä tulee ärsyttäviä ihmistyyppejä! Ready?:

Emt/ihan sama- ihmiset:

Nämä keltä tulee aina jotain kysyttäessä vaan että "ihan sama" "päätä sä" "emmä tiijä". En halua olla törkeä mutta on suositeltavaa ottaa osaa asioihin ja kertoa oman mielipiteensä eikä vaan mennä muiden päätösten mukaan. Kyllä se kysyjääkin ärsyttää kun aina on vaan "ihan sama" eikä tule mitään ehdotuksia toiselta.

Yltiöernut:

Ernuilussahan ei itsessään ole mitään vikaa enkä koe sitä häiritseväksi, mutta kuten mikä tahansa, liiallisuuksiin menevä ernuilu on ärsyttävää. Älytön kimitys ja jokapäiväinen höpötys pelkistä japsijutuista, kamoon, on kai sulla jotain muutakin elämää? Vai? "KAWAIIIIIII!!!!!!!!!" Oon ollu monessa tilantessa, että mulle suolletaan jostain animesta ja mangasta sekä hahmoista tuntikausia, joista en tiedä yhtään mitään. "oli hyvä siin yhes jaksos ku se Shin oli Mein kanssa siellä plaa plaa plaa ja oli niin SÖPÖÄ! sitte plaa plaa plaa" Olenko antanut mitään merkkejä siitä että mua kiinnostaa?

Tähän samaan kastiin kuuluvat myös Yltiöfanittajat, facebookin seinän täyttämistä jonkun bändin jäsenten kuvilla ja musiikkivideoilla. "Aaaaah Jonas on mun mielestä niin ihana tässä" "ja tässsä!" "Tässäki ku sil on toi ihana huivi! KUOLEN aahh <3" "APUA SE LISÄS JUST KUVAN INSTAAN OMG"
Ja voi jumalauta niitä puolustajia, missään ei voi kutsua Justin Bieberiä idiootiksi (mitä se siis on) kun on tehnyt vastikään kaikkea paskaa ja on muutenkin erittäin epäkunnioittava, kun jo tulee nää uljaat puolustajat "ET TIIJÄ MITÄÄN JUSTINISTA JOTEN ÄLÄ SIT SANO MITÄÄN, JUSTIN ON OIKEESTI TOSI HYVÄ IHMINEN EI SE MUUTEN OIS LAHJOTTANU HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN!!!!!!" Siis vittu, se on silti tehny paskaa eikä sitä voi kumota, aikuistukaahan.

Muka-suorasanaiset feikki-ilopillerit: 

Nämä tämmöiset laumana liikkuvat naiset (miksei miehetkin, harvemmin kuitenkin) jotka on ihan saatanan kovaäänisiä ja koittavat antaa itsestään kuvaa, että heillä on niiin hyvä itsetunto että voivat arvostella muita kovaäänisesti. Jossain bussissa esimerkiksi, istuvat siellä ihan takana isossa sumpussa ja puhuvat niin kovaa että varmasti kaikki kuulevat "KATO TON YHEN PAITAA, EN IKIIN OSTAIS TOMMOSTA" "OON AATELLU OTTAA TATUOINNIN, MUT EN KYL TOMMOSTA NIINKU TOL HYI!" Vihaan näitä, oikeesti turpa kiinni joskus :D Sitten kun yksin ovat niin katsoppas kun ei lähdekkään niin kovaa ääntä. + näiden on helppo kommentoida jonkun ulkonäköä netissä, "SORI MUT SULLA ON KYL HIRVEE TOI TUKKA..SORI EI PAHALLA MUT ON SE :))))))))))))))))"

"Esitän tyhmää":

En tajua ihmisiä, jotka tarkotuksella esittää tyhmää. Jos joku tekee näin, sen kyllä huomaa hyvin helposti. Nää on ylensä niitä, joilla on se kimeä "khihihi"-nauru. Ensin esitetään tyhmää ja sitten tulee se "khihihi!" Ja tällä vissiin haetaan huomiota pojilta? No en tiedä millainen poika ihastuu suhun ku heität jotain älyttömän tyhmää settiä työkses.

Snobit:

Nämä niin "uniikit" ja "sivistyneet" ihmiset katselevat kaikkia ja kaikkea nenänvartta pitkin, tää on aika samaa populaa kuin "Itsekkäät".

Huh, johan tuli taas :D Seuraavaan kertaan!

No comments:

Post a Comment