Friday 10 October 2014

Viimeisimpiä pelailuja + kuvia!

Heya!

Mulla oli tossa vastikään aika iso väli (about 2 viikkoa) etten pelaillut juurikaan mitään, mikä on hyvin outoa minulta, koska normaalisti pyhitän vähintään sen tunnin pelaamiseen joka päivä. Nyt kun taas innostuin, niin on tullut pelaitua vähän kaikenlaista.

Mass Effect 3 tuli vedettyä läpi varmaan miljoonannen kerran. Tällä kertaa oli jostain syystä kuitenkin helvetin buginen ja jatkuvasti putoilin lattioista läpi ja jäin jumiin kummallisiin paikkoihin ja kaikenlaista muuta paskaa. Eipä aikaisemmilla kerroilla ole ollut moisia ongelmia. 
Meinasin vähän modaillakin peliä (rakastan modattavia pelejä ja vietänkin modaillessa enemmän aikaa kuin itse pelissä :D) mutta en sitten kuitenkaan jaksanut. Läpipeluuseen menikin se joku 28 tuntia ja sivutehtäviäkin tein. Alkuperäinen loppu pelille saa vieläkin mut pudistelemaan päätäni, siksi aina asennankin extended cutin ettei sitä paskaa tarvitse katsella, vaikka eipä ne muutkaan loput kummoisempia lopulta olleetkaan.





















Call of Duty Ghosts tuli myös taas kuvioihin. Single playeria olen jonkun verran mättänyt, mutta siihen kuitenkin lopahtaa kiinnostus aika nopeasti ja on taas palattava multiplayeriin. Itse olen vasta tasolla 43 ja siitä mennään ylöspäin, PS4:lla taisin olla jotain 30 tasoa varmaankin, en tarkalleen muista tähän hätään. Valitettavaa on se, että peli lagaa aivan mielettömästi PC:llä, niinkin paljon että rupeaa hetken päästä tekemään mieli vain sammuttaa koko paska. Eipä mulla kauheasti muuta pahaa sanottavaa ole, ellei valiteta niistä vitun hakkereista jotka pitäs ripustaa killuttimistaan kattoon, ei tarvitse pelata ellei osaa ilman huijaamista ;) Extinction (lol alienit) on ihan menevää mäiskettä myös, vaikka itse olenkin juurtunut siihen perus Zombiesiin jota rakastan yli kaiken ja sitä olisinkin toivonut myös tässä pelissä ;_; :3 

Miksen voi saada Xena-asua? :D




































L.A. Noire on yksi hienoimmista etsivä/toimintaseikkailupeleistä ja rakastuin heti kun kokeilin. Aikaisemmin olin pelaillut kyseisen pelin PS3:sella ja ostinpa sen sitten PC:llekin. Tällä hetkellä ollaa menossa viimeisessä, eli Vice-deskissä, omat lempparitehtävät pelissä on ehdottomasti Homicide-deskiin kuuluvat murhatutkinnat, niitä saisi olla paljon enemmän. Olen aina ollut mysteeripelien kova kuluttaja, Sherlock Holmes-pelit kaikista lähimpänä sydäntä. L.A. Noiren kerran mentyä läpi ei uutta läpipeluuta hetkeen pysty eikä jaksa aloittaa, koska muistat suurinpiirtein kaiken keisseistä ja voikin pelailu mennä tylsäksi. Muuten aivan loistava peli, suosittelen.

"hyi vittu, oliko pakko pieraista?"






















Tästä etiäppäin tosiaan täytyy pelailla tuo Noire läpi ja Battlefield 4:sta tulee varmasti myös mätettyä solkenaan. Uusista peleistä odotan kovasti The Evil Within-kauhupeliä, jonka poikaystävä jo ostikin ja aikoo luultavasti pelailla youtubeen. Tästä linkkiä kanavalle.
Alien Isolation taas ei mua niin kovasti syyhytä, koska muhun ei ole oikein koskaan alienit kolahtaneet. Täytyyhän tuota kuitenkin kokeilla!

Musta tuntuu että pian on tehtävä myös uusi piirustuspostaus! :) Tässä on siis edellinen!

No comments:

Post a Comment