Monday 8 April 2013

.:ONI 鬼 & 鬼陰 :.

Kellopa tuo lyö yli 12 justiinsa ja minä viel istun koneella kirjottelemassa blogia ;D...ja klo 6 herätys, awesome.

Minua kun aina on jotenkin niin kovasti kiinnostanu kaikenlaiset japanilaiset kansantarut ja myytit, niin luinpa taas aiheesta jos toisestakin tunnin verran tuossa aikaisemmin. Vihaan itseäni, koska minua myös vetää noiden tarinoiden myötä myös niihin liittyvät kauhuleffat, en koskaan nuku oikein niiden jälkeen ainakaan pariin yöhön. Wuss, tiedän :D. Se kaikki vaan kiehtoo niin perkeleesti eikä siitä pääse yli, koska minä kyseessä xD.
Jos mainitsis yhden lempparin:

Kuchisake Onna (裂け女). Nainen kulkee japanin kaduilla semmonen pöpösuoja you know, naamallaan ja kysyy tielleen sattuvilta lapsilta onko hän kaunis (Watashiwa kirei?) Jos vastaus on ei, hän tappaa lapsen isoilla saksilla joita pitää mukanaan pitkän vaalean takkinsa alla. Jos vastaus on kyllä, hän ottaa kasvosuojan pois ja sanoo "entäs nyt", jos vastaus on kyllä, hän avaa uhrin naaman samalla tavalla kuin itsellään on. Naiselta voi paeta vain, jos hänelle vastaa kysymykseen, että hän on normaalin näköinen tai että se menettelee, hän hämmentyy jolloin on aikaa juosta pois. Myöskin jos hänen kysymyksensä jälkeen kysytkin häneltä, että oletko sinä kaunis, hän saattaa hämmentyä ja kävellä pois, jolloin pelastut. Tää on varmaan se kaikkein "viehättävin" stoori.

Kuitenkin, kesällä se ois taas Desucon ja vannoin että tällä kertaa teen puvun ihan itse. Mieli saattaa vielä muuttua ennen kesää, mutta tällä hetkwllä aika vahvasti olen sitä mieltä että cossin jotain Tenchusta (yks lempparipeleistä) joko Onikagea tai Ayamea :) Onikagea ei kovin moni ole tainnut cossia, kun ei kuviakaan pahemmin löydä. Mutta eniveis, kokeilin siis jotakin, naisversio Wrath Of Heavenin Onikagesta 鬼陰:



I pray for my sword
Onikagen violetit liekit or whatever :D



Come at me bro!

Tappopotkut ;D Ps. toi on melkein Oblivionin logo mun masussa? ;D oops

Ayamen pukua en oo vielä niin ajatellut edes, ehkä tämä on jopa se puku missä lähdetään Desuilemaan (tietty paranneltu versio, vyöt ja propsit jne) :) Ja sit on tietty helvetin kylmä! Niinkuin viimekesän Desussa, kiitti vitusti kun paleli ulkona ja kesäkuu...are u fucking kidding me?
No se on sitten sen ajan murhe :P Mie taidan tästä vetäytyä kattelemaan jotain hyvää sarjaa tai leffaa jos siihen sitten nukahtais ;3

Btw. Linkitänpäs iiihanan kappaleen jota kuuntelin tätä kirjoittaessa n_n <3 ah

Sleep tight! <3

<3~Jusu














No comments:

Post a Comment