Tuesday 19 February 2013

.:Sketched:.

Tuli vaan mieleeni kun tuossa pelailin, että mahtaakohan kukaan muistaa tälläistä peliä?

BULLET WITCH

En ole itse pelaillut, mutta halusin kovasti kokeilla kun ensimmäistä kertaa näin trailerin ja yhä kyllä kiinnostaisi tsekata.
Boxillehan tuo on, eli vaikea mun on päästä peliin käsiksi täällä päin >:D
Niin mulla pysy mielenkiinto yllä niin kauan kunnes tuli Bayonetta, sen jälkeen jäi tuo BW varjoon todella nopeasti (Pelaillut läpi triljoona kertaa eikä silti riitä :P) Ja kyllästymiseen asti olen lukenut vertailuja jo netistä.

Trailerien perusteella tuo BW näyttäs ihan menevältä räiskinnältä, enkä usko, että olis kovin huono.
Toivottavasti pääsee joskus kokeilemaan :) 


















Niin ja tuli tossa kauhee piirtohimo yhtäkkiä..Aloin jo miettimään pukuja kesän Desuun ja Traconiin niin suunnittelin jotain ja loin siinä vahingossa hahmon: tollasen iivöl haltiattaren joka tekee susta pöpin illuusioillaan, tollanen Tarkatan face (mileena, baraka...) ja demonimainen olemus, shivamaista myös kun neljä kättä. Tuli jo pientä ehdotusta että voisin kokeilla cossata omaa hahmoa. Itsehän arvostan sitä jos porukka jaksaa vääntää omia hahmoja ja tehdä cossipuvut :P Voishan tuota ehkä jopa yrittää..mutta cossi ei siis vielä ole edes varmaa, iha vaan kokeiluja ja mietintää näi ensalkuun :)


Niin ja tosiaan niitä piirustuksia:

Taela: Mistress Of Illusions

Taela eri asussa...  













Tulee mieleen joku LSD: Dream Emulator tai Mariska Lollipop Chainsawista, vähän rujompi ja brutaalimpi versio ja illuusiopuoleisempi..Yea i think i can do it :D ;)

Nighty night. <3 :*




No comments:

Post a Comment