Wednesday 3 February 2016

Kiinakamaa! Aliexpress.

Hoi!

2015-vuoden alussa uskasin ekaa kertaa tilailla kiinasta ja oonkin nyt käyttänyt sellasta sivua kuin Aliexpress. Onhan noita muitakin suosittuja kuten Wish, ebay tms, mutta itse todennut tuon Alin hyväksi.

Tilaukset ovat aina tulleet perille yhtä lukuunottamatta, josta sain rahani takaisin. Tilatessa kannattaa etsiä mahdollisimmat hyvät arvostelut saanut myyjä, niin ongelmia ei pitäisi tulla.
Kaikenmoista ei-tärkeätä krääsää on tullut tilailtua ja ajattelin nyt listata muutamat parhaat ostot:


























Tattien suojakumit. Nää on ihan laadukkaat kumit, ovat olleet kovassa käytössä, mutta käytön jälkiä ei ole vielä havaittavissa. Maksoivat sen 20snt/kappale. Värejä oli sininen, punainen ja vihreä ainakin. Kokeilin näitä myös WiiU-ohjaimen tatteihin ja hyvin sopivat, vaikka tatit ovatkin hiukan pienemmät kuin PS4:n ohjaimen.































PS4-ohjaimen valopalkin tarrat. Näitä tarroja löytyy jos jonkinmoista ja voit vaikka teettää custom-madet itsellesi, mutta itse tykästyin tähän Batman-logoon, joka näyttää mahtavalta joka värissä, jota valopalkki näyttää (esim. Witcher 3:sessa oranssi ja vihreä). taisivat euron maksaa kappale ja ostin molempiin ohjaimiin, hyvin tuntuvat pysyvän eivätkä näytä irtoamisen merkkejä.










































Dekay-printtitoppi. Ensimmäinen vaatekappale, jonka olen uskaltanut ostaa ja uskaltamisella tarkoitan sitä, kun kiinan koot on vähän mitä sattuu, niin ei uskalla mitään kovin kallista tilata. Toppi oli One-size, aika nafti, mutta menee silti päälle tuntumatta liian tiukalta makkarankuorelta. Materiaali on sellaista uimapukukangasta, vähän iljettävää, mutta jos mahtuu toinen toppi alle, niin suosittelen. Materiaalin vuoksi toppi on myös kylmä ihoa vasten ja kuivuu myös todella nopeasti pesun jälkeen.










































Feikki-septum koru. Aliexpressissä on näitä tsiljoonia erilaisia, itse päädyin tähän mustaan, jossa timantteja. Ihan nätti, vaikken oikeastaan käytä sitä muutoin kuin kuvien oton ajan.

Kuvassa näkyvä huulipunakin (tai oikeastaan lipstain) on samasta paikasta. Tätä huulipunaa tilaajat joko rakastavat tai vihaavat, itse en niin välitä, koostumus on huulilla kuin maalia, vaikka kokeilin ihmisten ehdotuksia huulirasvasta punan alle. Toinen juttu on saada tämä tökötti pois huulista, ei meinaan ole helppo juttu :D Hankasin meikinpoistoaineella monen monta minuuttia ennenkuin loputkin tavarasta lähti pois. Huulet jäivät kuiviksi. En voi suositella, on kuin maalia.

Rakennekynsiä muutaman paketin tilailin eri myyjiltä. Toiset olivat laadukkaampia kuin toiset.
Tilasin myös hiuslenkkejä joihin oli kiinnitetty virkattu, pinkki rusetti.

Tässähän nää tais tältä erää ollakkin. Mahdollisesti tulee lisää juttua tilauksista, kun kuitenkin olen koukkuun jäänyt tuohon Aliexpressiin :D Tsau!

~Jusu.

No comments:

Post a Comment