Thursday 11 August 2016

Pakko vihata koska trendy!

"ALL ABOARD ON THE HATE TRAIN! CHOO CHOO!!"- internet 2016. 

Paljon saa lukea ihmisten suolaisia kommentteja Jared Leton Jokerista. Kyllä, mä ymmärrän, että jokaisella on oma mielipiteensä ja kaikesta ei voi tykätä, mutta kun perustelut on jotain niin tyhmiä.

"Jokeri ei oo mikään rikollispomo."

- No kyllä se vähän taitaa olla. Tutustuhan jatkossa hahmoon paremmin ennen avautumista.

"Toi näyttää ihan joltain YOLO-gansterilta."

- Oot vain suolainen, koska tällä kertaa jätettiin pois se perus violetti puku. On meinaan ahdasmielistä porukkaa, kun ei saisi yhtään hahmolla leikitellä ja kokeilla uutta, kaikki Jokerit on olleet erilaisia niin miksi helveissä tämä ei olisi sanut olla? Kuaan ei ole määrittänyt sitä, millainen Jokerin TÄYTYY olla. Onneksi en itse ole noin pahasti kaavoihin kangistunut. 

Sit on näitä "Huonoin Jokeri ikinä, Leton pitäis tappaa ittensä, HEATH LEDGER HENKEEN JA VEREEN, MUUT SUCKS"-vaahtoamiskommentteja joita on kirjoitelleet 3-vuotiaan tasolle jääneet.

Hei kamoon ihmiset, te näitte tätä Jokeria elokuvassa varmaan jonkun 5min ja sen perusteella huudellaan jo paskaa :D Mä en tajua.

Mun henkilökohtainen mielipide on se, että Leto veti roolin ihan kympillä, tää on jotain uutta ja meikäläinen ainakin tykkää. Meikki ja vaatetus toimi ihan helvetin hyvin, eipä olla ennen nähty yhtä pelottavaa Jokeria valkokankaalla (Ledgerin Jokeri ei mussa erityisesti pelkoa herättänyt). Me ei tiedetä tän hahmon originia (vielä) ja odotan innolla mitä tulee seuraavaksi, toivottavasti saadaan Letolle iso rooli Jokerina vaikka seuraavassa batman-elokuvassa. 

Jos tykkäsit Jokerista, tässä kivunlievitystä: https://www.youtube.com/watch?v=ZkqyIoYAXV8

PS. Pidetään mieli avoinna ja opitaan muodostamaan myös omia mielipiteitä. Joskus muutos voi tuoda jotain helvetin hyvääkin :)



















































No comments:

Post a Comment