Tuesday 29 October 2013

.:Playstation ohjainten purkaus ja tattien vaihto:.

Herou!

Oon välillä miettiny, mitäs jos tulee hetki jolloin täytyy ruveta Playstation-ohjaimia purkailemaan syystä tai toisesta, että uskaltaako niitä itse alkaa availemaan. No eilen oli jo pakko, koska yhdestä miun PS3-ohjaimesta oli tatit niin paskana että iloa ei ollut enää sillä pelailla (teippiä väsätty tattien päälle jne) Not fun.

Ylimääräisiä tatteja ei ollut joten päätin soveltaa ottamalla tatit vanhasta rikkinäisestä PS2:sen ohjaimesta.

Tältä aika lailla näyttää purattu PS2-ohjain:



PS2-ohjaimen sisältö on todella irrallinen ja kun sain ruuvit irti, sisältö senkun lenteli ympäriinsä :D


Siitä lähti tattiset toiseen ohjaimen :) Rikkinäisessä ohjaimessa oli yllätävän hyväkuntoiset ja kuin uudet tatit. (Pikkasen onpi pölyä :D)

Vaihtamisessa ei sen kummempia ongelmia ollut, Dualshock 3:sta avatessa jokainen lihas kehossa oli jännittyneenä. Hyvin se kuitenkin meni, koska ohjaimen sisällä kaikki oli suht hienosti kiinni. Samalla tuli pyyhittyä suuremmat pölyt ja paskat pois.
Nyt on hyvä taas pelailla!

Success!


Sitten aihetta vasemmalle:

Mass Effect 2-3 on iskeny meitsiin lujasti ja tykännyt oon kovasti, kuitenkin mun rakkaus trilogiaan ei ole kokonainen......mua hävettää jotenki sanoa tämä, mutta en oo koskaan pelannut ensimmäistä ME:tä, ikinä. No asia korjaantuu ihan just kun asennan pelin ja käyn siihen perehtymään. :)

~Jusu <3

2 comments:

  1. Hyvä muistutus tämä jatkon varalle jos sattuu omakin ohjain menemään huonoon kuntoon. Itseltä löytyy useampia kirpputorilta 5 eurolla ostettuja halpis-ohjaimia ps2:lle niin mielummin ne purkaa kun alkaa uusia ps3-ohjaimia ostelemaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totta, halvemmalla pääsee kun vähän soveltaa. :) Toki mulla kesti hemmetin kauan oivaltaa toi asia. Sain vielä kasaan tuon valkoisen ohjaimen, vaikkei sillä mitään teekkään. Kiva oli kyllä tutkiskella mitä kaikkea ohjaimen sisältä löytyy :)

      Delete