Tuesday 12 March 2013

.:Tyttökultia + Taas vuoden vanhempi:.

...Vaan eipä tunnu siltä tosin ;)

Tulihan tuossa jo juhlittuakin viikonloppuna. Pienoiset teemabileet tuli koettua paikallisesa Coffee Housessa. Mentiin hetkeksi takaisin 90-luvulle SETAn järjestämissä kemuissa. Itsehän en ollut minkäänlaisessa asussa, viihdyin ihan omissa vermeissä, toki yritin hiukan meikillä saada luotua 90's meininkiä :) Oli ihan jees, aika meni tosi nopeasti siellä ollessa, mutta välillä tuntui hiukan kuivalta meininki. :D Ehkä se johtui populan vähäisyydestä. + Join tuolla jääkahvia yms niin paljon etten halunnut seuraavana aamuna edes koskea kahviin, mikä on yleensä se mitä baari-illan jälkeen pystyn juomaan

No siirryttiin sitten ihmisten houkuttelemana Rivieraan, joka tuntuu meille olevan se vakiomesta.
Fiilis nous ihan instantly kun pääs pari biisiä vetämään ja lopun illan kruunas tanssilattia ja toki se dj... :3 hurdur :P

Ei tuu koskaan oikeen otettua kuvia siellä ollessa, ei sitä siinä vaihessa edes ajattele kun haikailee tekemään jotain ihan muita juttuja..MUTTA..kyllä tässä vielä bileet jatkuu kun vapaalle pääsee :3.

Vielä tosta 90-luvusta, muoti vähän oli sitä ja tätä, jotain piirongin vanhoja kuvia ku kattelee ni "really?..you actually wore THIS??" :D. Ei ollenkaan sillä että kukaan ei olis osannu pukeutua, jotkut oli vaan hirvittäviä asukokonaisuuksia. Punk-tyyli on aina ollu ihan vitun jees <3 hawtt hawwtttt <3 vieläkin kolahtaa keesit ja niitit samalla lailla kun silloin.

90-luvusta puheenollen, sieltä tulee yks minun lempparisarjoista ikinä: Tyttökullat (The Golden Girls). Tää sarja on jotain mahtavuutta, sama kuin sipseissä, et voi vaan ottaa yhtä, vaan pakko saada lisää. Olen katsonut kaikki 7 tuotantokautta ja yksikään jakso ei ole jättänyt kylmäksi, löydän itseni sängyltä kippurassa nauraessani itseni kuoliaaksi, myös ihanan romanttinen ja hankaliakin asioita käsittelevä piece.

Yksi nainen on jota satun ihailemaan suuresti, myös tyylin puolesta: The Golden Girls-sarjasta tuttu Rue McLanahan, hahmo on Blanche Devereaux. Ihana ja inspiroiva 8)


Tyttökullat-sarjassa.

                      Tää nainen on näyttäny nuorena aivan hemmetin hyvältä :0 Just STUNNING.



Tää vika kuva on ehdottomasti mun suosikki...Niin kaunis että silmät lentää päästä..(okei huono vertauskuva mutta eniveis) <3 R.I.P.

Jusu tahtoo tämän seinälle tauluna!


...Eikä tietenkään surutta olla menty viimeviikkona.
Isoveikan ja hänen vaimonsa koira Daisy nukkui pois 7.3.13.
Vaikkei Daisy ollutkaan oma koirani, oli kuitenkin perhettä ja yksi tärkeimmistä otuksista maan päällä. Aina kun masensi tai muuten vaan oli paha olo niin ei tarvinut kuin katsoa Daisyyn ja huolet kaikkosi sillä sekunnilla.
En voinut uskoa miten vaikeaa oli sanoa hyvästi...halata Daisyä viimeisen kerran.

Daisy Rakas <3 30.9.2001-7.3.2013 <3 Kiitos niistä vuosista, jona valoa toit Jusun elämään ja kiitos, että olit ystävä.
Kuva otettu 6.3.2013























































No comments:

Post a Comment